5 grunner til at du IKKE får sove på natten! (BARN) og LØSNINGEN på hvordan komme deg igjennom dagen derpå!

Hvem liker vel ikke å sove? Jeg elsker å sove. Alene. Lenge og vel. Jeg kan med hånden på hjertet ikke si at jeg husker sist jeg sov lenger enn til kl 09.00.

1. Grunn! Fra det ene rommet er det litt smågråt innimellom. Som regel trenger vi ikke å gå inn til han en gang, han bare gråter litt i søvne, før han sovner ordentlig igjen. Likevel, jeg våkner!

2. og 3. Grunn! Fra det andre rommet er det en som ligger å ler høyt og tydelig. Han smiler også og gapskratter enda mer. Det er faktisk utrolig morsomt å se på! Fra nabosengen er det en som snorker litt. Og jeg våkner!

4. Grunn! Fra det tredje rommet er det en som skjærer tenner så høyt at det høres helt ned i stuen! Ofte snakker han i søvne og har lange samtaler med seg selv. Jeg ler så jeg griner noen ganger! Morgenen etter spør jeg om han drømte noe, men det husker han sjeldent. Gjett hvem som våkner?

5. Grunn! Nede på kjøkkenet høres lille Lilly. Vårt litt hamster som elsker å løpe i hjulet sitt så fort kjøkkenlyset blir skrudd av. Og hjulet knirker selvsagt fordi jeg ikke har smurt det… Du skjønner tegningen nå – hvem andre enn meg våkner av det?

Ved min side er det stort sett snorking. Som stopper opp hver gang jeg dytter litt til han. Ellers sparker han litt kjærlig på benet. I dette huset er det aldri stille, verken dagtid eller natten. Og jeg som liker best å ha det helt musestille når jeg skal sove … Jeg snorker visstnok selv, men hey, jeg sover – så hvordan kan jeg vite det?

Jeg elsker kaffemaskinen vår ☕️

Løsningen sier seg selv: kaffe, gjerne i bøtter og spann! Kald eller varm, samme det – kaffe er kaffe!

Hvordan er det med lyder på natten hos deg? Noen plagsomme lyder? Hva? 

Klem,

Linn 💤

 

PS, vi har nylig åpnet babybutikken, FruBeversHverdagBABY – følg oss gjerne på Facebook! Akkurat nå kan du vinne den populære, smarte, roterende no-spill bollen «alle» snakker om!

 

5 kommentarer til “5 grunner til at du IKKE får sove på natten! (BARN) og LØSNINGEN på hvordan komme deg igjennom dagen derpå!

  1. Nann Karin

    Natten og lyder. Jeg har en som skjærer tenner om han ikke har en trøye eller pysjgenser på seg om det er kaldt,- og han er noen ganger nattvandrer: Her en natt fant jeg han da han ville demontere klesskapet sitt og jeg fant han da han forøkte å dra ut alle hyllene med klær på 😀

    Vi lever godt med det, – men den kaffemaskinen skulle jeg gjerne hatt 😀

    Svar
    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Å! Har det en sammenheng med at de er kalde? Er det derfor de skjærer tenner?
      Ha ha ha 😂😂 *ler*! Er det sant? Ser det hele for meg!

      Du, den maskinen kjøpte jeg i bryllupsgave til Robert da vi hadde vært gift 1 år. Jeg elsker den! Hverdagen uten den … Ja, den hadde vært tøff tror jeg!

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.