4 års bursdag på forskudd – bursdagstema: sommertema! Og DEN kuleste bursdagsgaven NOENSINNE !!!

Sebastian fyller snart 4 år og det må feires! Det er ikke barebare å være født midt i fellesferien om du spør den kommende 4 åringen. Siden april har han planlagt bursdagen siden og like lenge har han truet lillebrødre med at de ikke får komme om de ikke gjøre som han vil. Så bursdag er noe som opptar han veldig!

Han har visst i lang tid at det ikke blir noe venne-feiring før etter sommerferien. Det var OK, men jeg måtte love at han skal få ha vennefest. Idag var det altså duket for familiefeiring. Bestefar, Tata, tanter, onkel, fettere og selvsagt Veronica, Andreas og barna. Jeg hadde pyntet terrassen med fargerike ballonger og selvsagt det største 4 tallet jeg kunne finne! Jeg fikk tommel opp av det kommende bursdagsbarnet.

Fra farmor og farfar fikk Sebastian den ultimate bursdagsgaven, en EL bil fra JollyroomDenne var dessverre kræsjet og skikkelig ødelagt bak på støtfangeren, full av riper og trolig en demo bil. Jeg kjente jeg ble skikkelig irritert og oppgitt, fordi jeg hadde gledet meg så innmari til å gi den til han, Men det er lite å gjøre med det. Heldigvis ordnet det seg og vi får tilsendt en ny ubrukt bil! Tusen talk for super service, Synne på Jollyroom! Du reddet 4 feiringen! Den var selvsagt alt for stor til å pakke inn på noe sett og vis, så vi la et teppe over. Han dro det av og ble nesten stum! Selvfølgelig ble bilen prøvekjørt med en gang. Nå skal vi bare øve litt på trafikkreglene, som å alltid se fremover når man kjører…

Beste tante Pluto laget sjokoladekake og passende anledningen (og den gjeveste pakken), var den pyntet med nettopp biler! Kaken slo godt an hos gjestene, kombinasjonen kake OG godteri, slår aldri feil! I ekte barnebursdag-stil, var det pølser først. Jeg er som alltid redd for ikke å ha nok mat og mente at 45 pølser burde holde. Jeg hadde 12 pølser igjen … (lærer aldri, jeg …)

Sebastian var veldig fornøyd med dagen sin og sovnet fort og godt! Kanskje han drømte om lukeparkering?

Hvordan har din onsdag vært? Hva gjorde du? Håper du har en skikelig deilig sommerdag! Her er det varslet skikkelig sommervarme idag, så her skal de bare slappet av! Kanskje med en vannkrig eller to?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “4 års bursdag på forskudd – bursdagstema: sommertema! Og DEN kuleste bursdagsgaven NOENSINNE !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.