To nye sommerfavoritter! (Smykker)

Jeg er ikke så veldig opptatt av smykker. Jeg har mine favoritter og de bruker jeg daglig. De søte, diskret diamantene etter mamma er stort sett alltid i ørene mine. Forlovelsesringen, gifteringen og morgengaven min er bestandig på fingeren. Og det er det. Men jeg har jo så mange andre, fingre uten ringer på og knapt et armebånd…

Idag var jeg innom nydelige og omtenksomme Thereses hud & kroppsterapi. Hun har nemlig fått inn sommerkolleksjonen til svenske VÅGA! Og her var det mange vakre smykker, skal jeg si deg! Jeg endte opp med en ring og matchende armebånd.

Hva er dine sommersmykke-favoritter?

 

Klem,

Linn ⭐️

 

Ps, vi åpnet nylig babybutikken, FruBeversHverdagBABY – følg oss gjerne på Facebook! Her finner du merker som Recaro, Nube, iCandy og BinkySpritz – som vi er eneste importør av i hele Norge! Titt innom Facebook siden vår – FruBeversHverdagBABY eller vårt showroom i Moss.

Minnie mus og Mikke mus sekker med avtagbar LEIESTROPP! Perfekt til sommerferiereisen! Minner om FRI FRAKT ut juni!

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “To nye sommerfavoritter! (Smykker)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.