Pasientreiser: ta dere en bolle!!! (Barnekreft)

Jeg er så frustrert og oppgitt! Pasientreiser er ikke min venn. Aldri vært det. Kommer trolig aldri til å bli det heller. Det er ikke så lenge siden jeg delte min erfaring med pasientreiser med dere, hvor jeg konkluderte med at noen der, drikker på jobb! Jeg tror fortsatt det samme.

Annhver måned gjennom et helt år har jeg sendt inn reiseregninger når Markus har kreftkontroller. Annhver måned krangler jeg med de i etterkant. De påstår at nødvendig dokumentasjon ikke er med, at parkeringsbilletten ikke er med osv! Enda den alltid er tapet midt på dokumentasjon fra Rikshospitalet. Kan du virkelig unngå å se denne p-lappen?! Bevisst tapet jeg den fast med den fine «i see you-tapen» !

Men tror du de har sett den da? Nope!! Antakeligvis fordi de drikker så mye at de ikke klarer å lese …

Idag fikk jeg altså vedtaket for kontrollen han hadde i April (bedre sent enn aldri, ikke sant? Ting tar tiiiid hos dem, det skal være sikkert!) Likevel, påstår de altså at parkeringslappen mangler. Fy f*^%}!! Jeg blir så oppgitt! Det er det samme hver eneste gang! Imorgen må jeg ringe å kjefte litt på de, de må lete frem og så ordner det seg. Jeg har da langt mer spennende ting å bruke tiden min på, enn å mase på de. Nå er jeg så kjent med de ar jeg kan høre forskjell på stemmene deres og omtrent si hvem de er, før de presenterer seg!

Dessuten stod vedtaket adressert til Robert, som ikke har søkt en gang. Navnet hans står ikke på papirene i det hele tatt. Likevel står det «vi viser til DIN søknad, hvor Markus var pasient».

Hva er din erfaring med Pasientreiser? Vet du at du kan gå til din lokale Pasientombud og be de klage for deg? Det har jeg gjort! Og det oppfordrer jeg deg på det sterkeste om du har dårlig erfaring med de, som oss!

Klem,

Linn aka SINNSTAGGEN ✌🏻

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Pasientreiser: ta dere en bolle!!! (Barnekreft)

 1. Veronique

  Jeg snakker med Pasientreiser hver eneste dag i forbindelse med jobben, og jeg er kjempe fornøyd med de. De er veldig hjelpsomme. Jeg skjønner veldig godt frustrasjonen din. Å ikke se p-billetten ? Er det mulig? 😂😂😂😂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Enten «ser» de ikke P billetten eller så «ser» de ikke bekreftelsen fra sykehuset. Snakk om å bruke øynene!

   Denne søknaden her, er signert med mitt navn, min kontaktinfo etc, men Robert fikk plutselig vedtaket i sitt navn. Jeg har fått for bompasseringer, men IKKE billetten, for den så de ikke ✌️og dette er IKKE første gangen!

   Du er bare heldigere fordi du jobber i helsevesenet tror jeg. Fordi ALLE søknadene jeg har sendt siden M ble født, er sånn. Jeg sender. Jeg får delvis innvilget pga «manglende» dokumentasjon. Jeg klager. Og jeg får FULLT innvilget. Sånn funker det for oss som ikke jobber i helsevesenet.

   ✌️✌️

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.