Hett tips til sommerfesten/barnebursdagen som IKKE slår feil!

Nylig var de to mellomste i bursdag til en liten kompis. Bursdager er enda litt skummelt å være i uten meg, så jeg var med. Det var jeg glad for da jeg så hva Kathrine og Birger hadde i stuen: en slush-maskin!!! Jeg er som barna, jeg elsker slush!

Hvor kult er ikke det da? Tips til sommerfesten eller neste barnebursdag! Visste du at du kan leie de for en dag eller to? Jeg vurderer å gjøre det til min neste bursdag. Kanskje jeg skal satse på Hawaii tema da? 🌴

Min favoritt-slush-farge, er blå! Hva er din?

Klem,

Linn 💙 – som digger barnebursdager!

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Hett tips til sommerfesten/barnebursdagen som IKKE slår feil!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.