Heaven on Earth for barna!

Lørdag. Pinseaften. Kjipt vær. 5 utålmodige barn. En pappa som er syk. En mamma som gjør det som skal til for at barna skal bevare freden. Hva gjør man da?

Vi drar på finger spinner shopping! Daniel fikk et gavekort av Elaine og Jonas til 8 årsdagen sin og ønsket seg veldig noen nye finger spinnere. Med hele gjengen på slep, dro vi ut for å se. Jeg forbedredte han på at de muligens var utsolgt, for det er de jo stort sett overalt. Men tenke seg til, de hadde maaange spinnere!

Deg endte selvsagt med at alle sammen fikk en finger spinner hver og. Ellers ville det vært «urettferdig»! Lykkelig barn og fornøyd mamma. Hele ettermiddagen gikk med til «spinner-kamper»! Hvem spinner lengst? Og fortest! Og hvem klarer å spinne på kneet? Eller på nesen? Ja, hvem tror du vant?

Er du like hektet? Hva syns du om disse små finger spinenne? 

Ha en strålende 1.pinsedag-kveld!

Klem,

Linn💙

Se her! Følge FruBeversHveddagBABY på Facebook – nettbutikken for deg med baby i alderen 0-2 år! Tips gjerne familie og venner om siden vår! Her finnes alt fra vogner, bilstoler ++ til masse smarte ting til sommerferien!

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Heaven on Earth for barna!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.