Dagens tips: bruk nærområdet ditt!

Pinsen. Litt halvkjipt vær, verken varmt eller kaldt. Fem barn som er høyt og lavt. En pappa som ikke er «tilregnelig» og fortsatt lam i halve ansiktet. Utålmodig mamma som har lyst til å finne på noe. Hva gjør man da? Da tar man med seg alle barna ut på tur i skogen. For å lete etter dyr! Vi var på bryggen vår (som for øvrig har sett sine bedre dager og trenger en quick fix) for å se etter endene. Vi måtte pent ta til takke med noen sultne måker. Fugl er fugl, ikke sant? De fikk sin dose med polarbrød og focaccia og flakset mette og fornøyde videre!

Etterpå tegnet barna med kritt i gaten og konstanterte at dette måtte være den fineste gaten i hele Moss!

Bor du i nærheten av oss, vil jeg anbefale deg å lese dette: Petrus og Petrine slår et slag for nærområde vårt i Moss. Jeg blir stadig overasket over nærmiljøet vårt og hvor mange fine steder det er her!

Hvordan bruker du ditt eget nærmijø?

Ha en

Klem,

Linn 💙

PS, vi har nylig åpnet babytikken, FruBeversHverdagBABY – følg oss gjerne på Facebook! Akkurat NÅ kan du vinne den roterende, no-spill bollen «alle» snakker om!

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Dagens tips: bruk nærområdet ditt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.