3 gode, barnevennlig (sommerlige?) middagstips!

1.hjemmelaget lasagne med karbonadedeig og en enkel salat & hvitløksbaguetter ved siden av. Dette er en av miniklanens favoritter! (Du trodde kanskje det er jeg som lager den? Nope! Robert, så klart!)

2. Fiskeboller i hvitsaus, poteter og erter! En av mine barndomsfavoritter. Dette er faktisk mitt verk, selv hjemmelaget hvit saus! Kan du tro jeg har gjort mange forsøk før jeg endelig kan si at jeg kan lage den perfekte hvite sausen!

3. Denne passer perfekt på varme dager, som vi forhåpentligvis har mange av i vente: kyllingsalat med pastaskruer! Et must oppi er jordbær og vannmelon! Ellers er det bare å putte oppi det barna/du liker. Forslag: sukkererter, vannmelon, jordbær, pinjekjerner, avokado, kylling, parmaskinke, feta ost (Jarlsberg terninger eller annet ost) En salat kan aldri slå feil, du bruker bare fantasien!

Hva er dine middagsfavoritter? Gi meg litt mat-inspirasjon, jeg er så lei av vanlige, hverdagsmiddager …

Klem,

Linn 🍽

 

 

 

Annonser

1 kommentar til “3 gode, barnevennlig (sommerlige?) middagstips!

  1. Monica BJ

    Noe av det vi alle er glad i her hjemme er spaghetti med hjemmelaga «kjøttsaus». joda, det er kjøttdeig i den, men mest mosa grønnsaker slik at ikke barna (og mannen…) merker de 😛
    Ellers er «flykræsj» er stor hit hos alle! De smaker bedre enn tittelen tilsier 😛 enkelt og greit steika kjøttdeig, pasta og et glass pastasus i bunnen, + raspa gulrot og squash. Og på toppen potetmos (gjerne fra pose for letthetens skyld 😛 ) og evt ost. Inn i ovnen 10 min – ALLE elsker det =)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.