17.mai antrekket er klart! Er du klar?

Miniklanens 17.mai antrekk er (nesten) klare! Har DU antrekket klart?

Her er det da meldt regn, regn og atter regn på 17.mai – så jeg vurderte et lite øyeblikk om 17.mai skulle avlyses i år. Men innså fort at det faktisk ikke er noe mulighet da Daniel skal gå i tog med skolen. Så ut skal vi – uansett vær!

Klærne til miniklanen er nesten klare. Men jeg er litt usikker på om jeg skal gå for bunad på de to mellomste, da jeg har dette i riktig størrelse, eller ikke? Hva syns du? Skoene til alle fire er ihvertfall klare!

Selv er jeg usikker på hva jeg skal ha på meg. Jeg har Follo-bunad, som mamma har laget, men vet ikke om jeg skal ha på den eller noe annet …

Bunad eller ikke?

Har du funnet frem finstasen til imorgen? Hva skal du ha på deg? 

God feiring imorgen 🇳🇴

Klem,

Linn 💙

PS, husk å få med deg personlig wallsticker Give away @frubevershvedag – du kan designe din egen familie i wallsticker som du kan pimpe opp postkassen eller inngangsdøren.

PS, husk å få med Give away @frubevershverdag på den smarte, roterende snackbollen til baby! (Scroll bare ned til video!)

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Miniklanens 17.mai antrekk er (nesten) klare! Har DU antrekket klart?

  1. Nina

    her skalbunaden på for min del og delvis for begge jente mi e og. minste frøkna på ett år har arvet en strikkedrakt, mens storesøster fikk en strikket bunad i fjor. kjører dette første del av dagen og så blir det enklere klær etter hvert

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.