«Kan jeg få et russekort?» – 17.MAI er vi så glad i! Eller er vi egentlig det?

17.mai! Jeg har «gruet» meg til denne dagen siden jeg så langtidsvarselet for noen dager siden og så at det var meldt regn. Regn i bøtter og spann faktisk. Når jeg vet jeg må ut i regnet for å se Daniel gå i toget.

Etter at tante Pluto kom på besøk, har miniklanen øvd lenge på «ja, vi elsker». (Selv om guttene har vært mest intressert i synge «Bæ bæ Lille lam» i forskjellige tulleversjoner. Men tante Pluto skal ha for innsatsen! 17.Mai effekter er kjøpt inn og klare til å lage bråk. For å unngå krangling, har selvsagt alle fått flagg og trompet.

Dagen startet passe kaotisk, med gjengen som skulle inn i finstasen. Bestefar kom for å gå i toget sammen med oss. Robert ble hjemme, da han fortsatt har lungebetennelse og er i dårlig form. Selvfølgelig i det øyeblikket vi kom frem til skolen til Daniel – så begynte det å regne! Guttene satt fint i vognen sin og godt skjermet, verre med Daniel som skulle gå i toget – uten regnjakke eller paraply. Heldigvis stoppet det fort.

Daniel var strålende fornøyd med å gå i toget, mest opptatt av alle russekortene han hadde fått. «Unnskyld, kan jeg også få 3 russekort? Det er ikke til meg altså, men til barna mine». Det spørsmålet har jeg stilt ganske mange ganger idag. Guttene sååå glade for at mamma spør når de ikke tør å spørre selv.

Etter toget var innom skolen igjen for å spise pølse og is. Guttene fløy litt rundt med små venner og lekte litt. I duskregnet. På ettermiddagen var vi hos tante Nina og tante Ekka å spiste middag med hele familien. Alle 8 barna storkoste seg og var høyt og lavt. Inn og ut. Mer is!

Hvordan har din feiring vært? Hva har du gjort og hvor mange is har du spist? 

Håper du har hatt en fin feiring 🇳🇴

Klem,

Linn 💙

17.mai skoene til tante Pluto og meg! Skikkelig passe i regn …(4 vannblemmer fikk jeg som «straff» for at jeg gikk 8 km med de)

 

Annonser

2 kommentarer til “«Kan jeg få et russekort?» – 17.MAI er vi så glad i! Eller er vi egentlig det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.