Hvorfor kjøpe blomster når man kan (p)LUK(k)E i hagen?!

Godt inspirert av verdens beste nabokjerring og venninne! Fikk jeg plutselig for meg at jeg skulle luke litt. Først i frukthagen. Jeg gikk i gang med full iver og pågangsmot og må si meg fornøyd med resultatet!

Jeg stoppet ikke der! Vi har hele gressplen full av løvetann. De er over alt! Jeg klipper ikke gresset, men løvetann …  I over en time satt jeg på bakken og dro opp den ene etter den andre. Plenen er nå full av små hull, etter all lukingen. Enda ble jeg ikke ferdig med hele plenen, jeg fikk noen skikkelig vannblemmer inni hånden og måtte gi meg. Til tross for at jeg hadde på hage-hansker.

Rundt middagsbordet fortalte jeg guttene hva jeg hadde gjort. Sånn passe imponert over egen innsats. Sebastian så på meg «hvorfor kaster du blomstene, mamma?» Løvetann er ugress, prøvde jeg å forklare. Det forstod han ikke helt.

…sånn ser hagen ut nå: full av små hull!

Hvordan er det med din hage? Trives løvetannen hos deg og?

God fridag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Hvorfor kjøpe blomster når man kan (p)LUK(k)E i hagen?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.