Hva er verst? Mamma eller 4 små barn på biltur?

«Kan vi få en is, mamma» ble stilt maaange ganger sist vi kjørte til Stavanger. Ja, det kan du, om ca 3 timer, gutten min. Var han fornøyd med svaret? Ja, han skulle jo få isen sin. Det funket! Han maste ikke igjen. Og isen, den kom før 3 timer.

Det blir jo ikke mer moro enn det man gjør det til selv! Ikke sant? Vi har hatt noen langturer med miniklanen. Blandt de desidert lengste turene, er roadtripene vi har hatt til Stavanger. Disse har gått over all forventning! Vi har selvsagt kjørt i guttenes tempo, vesken er full av bestikkelser og iPadene er fulle av filmer! (Takk for at også Netflix har offline modus)

Jeg er den som er verst å ha med på tur. Enten så skravler jeg nonstop – på inn og utpust. Eller så synger jeg Kaptein Sabeltann så høyt at selv guttene ber meg være stille, for de hører ikke filmene sine. Jeg har alltid likt å kjøre bil og sover utrolig godt i bil. Så at jeg sovner, skjer ofte det også … Så da er jeg rett og slett dårlig selskap.

Hvordan er du å ha med på raodtrip? Er du som guttene mine eller mer som meg?

God helg videre! PS, ingen roadtrip denne helgen hos oss, så ingen fare for at jeg sovner 😝

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.