Har du husket å sjekke om passet ditt er gyldig til sommerferien?

Vi som mange andre har smått begynt å tenke på sommerferien. Og synonymt med det, pass! Er passene til guttene fortsatt gyldige? Nope, Daniels pass er i orden. Sebastian og Jonathans pass er ikke gyldige og Markus har enda ikke fått pass.

Så idag har jeg bestilt time for pass! Jeg måtte faktisk ringe politet, fordi jeg fant ingen ledige dager i deres online kalender for å bestille time. Første ledige time er 6.juli! Vi snakker om nesten fem uker til!

Sjekk passet! Til både barna og deg selv!

Husk å sjekke om både du og barna har gyldige pass, om ikke, bestill time med en gang! Husk, det er også lengre ventetid på å få passene nå i høysesongen!

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn – reiseklar 🔜

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Har du husket å sjekke om passet ditt er gyldig til sommerferien?

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Å! Jeg er missunnelig! Jeg trodde seriøst det var noe galt med bookingsiden deres, for ingenting kom opp som ledig… Så jeg måtte ringe. «Åneida, du må bare trykke på 6.juli, da er det flere ledige timer» svarte hun med den største selvfølgelighet i stemmen. Jaha …

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.