Halvdårlige nyheter: Markus update! Det var en grunn til at vi ikke fikk svar på prøvene … (BARNEKREFT)

Markus var på ny KREFTKONTROLL Rikshospitalet for litt over to uker siden. Normalt er vi der 3 til 5 timer og avslutter alltid dagen med et møte med onkologen. (Kreftlegen hans) Sist gang, gjorde vi også det. Men i motsettning til alle gangene tidligere, fikk vi ikke noe svar. Jeg stusset veldig på det men ble beroliget av Robert som sa det sikkert ikke var noe.

For få dager siden dumpet altså svarene ned i postkassen og telefonen fra Rikshospitalet kom. En av kreftmarkørene hadde gitt et lite utslag! Jeg kjente hjertet hamre og tankene begynte umiddelbart å spinne rundt. Faen!!!

Han skal inn til en ny kontroll midtveis i Juni for å kontrollere verdiene. Nå er det bare å krysse fingre og tær for at dette ikke noe alvorlig. Kort fortalt er en av verdiene hans målt til 35 og de bør være under 12! 35 er samme tall han hadde da kreften ble oppdaget og han ble operert … Kun få dager etter operasjonen var tallet 18.

På et øyeblikk var jeg tilbake i 2016, da vi fikk dårlig nyheter. Men legene er optimistiske, så da velger jeg å stole på de og prøve ikke å tenke så mye på det.

Har du noen gode tips til positiv tankegang? For jeg kjenner jeg må jobbe aktiv med egne tanker for å ikke havne i den dårlige sirkelen igjen.

Klem,

Linn og M 💙

Minner om GIVE AWAY – hvor du kan vinne PERSONLIG WALLSTICKER! Vinneren trekkes imorgen selveste 17. Mai kl 21.00! Scroller du nedover på Facebook siden min,  kan du også vinne den kuleste, smarteste og mest praktiske snacksbollen til baby noen sinne! Disse kommer for salg i FrubevershverdagBABY veldig snart!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

16 kommentarer til “Halvdårlige nyheter: Markus update! Det var en grunn til at vi ikke fikk svar på prøvene … (BARNEKREFT)

 1. spesiellinor

  Krysser fingrene for dere! <3 Satser på at det ikke er noen ting. Prøve å fokusere på andre ting frem til neste kontroll, men det er kanskje ikke så lett?

  Svar
 2. Anne linn

  Uff, det må være leit….jeg ville prøvd å ta en dag av gangen, bruk den, vi vet aldri hva morgendagen har å by på. Vi krysser fingre for at alt går bra. Da er det jo unødvendig med masse tanker 💗 du er super tapper ihvertfall!!

  Svar
 3. Louise

  Huff, den følelsen er ikke god! Men du skal høre på legene når de ikke bekymrer seg. Prøv å utsett bekymringen til et bestemt klokkeslett hver dag. Du skal kun få lov å bekymre deg akkurat 1 time fra dette tidsrommet. Når du merker det kommer så sier du til deg selv at dette tar jeg i bekymringstimen. Fortrenger du det helt så kan det slå ned som panikkanfall isteden. Det er enda verre.
  God klem🌸

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg er jo aldri alene lenger, ikke når jeg dusjer eller er på do en gang! Ikke en gang når jeg sover, alltid en som kommer inn.

   Når det er sagt, prøver jeg så godt jeg kan, å fortrenge det litt. Det funker faktisk ganske OK, helt til jeg plutselig kommer på det igjen ..
   nå er det fulk fokus på 17.mai – guttene gleder seg fordi «Norge har bursdag» og to små dager senere er det Daniels bursdag.

   Svar
 4. Veronique

  Kom innom jobben min når dere er ferdige på barneavdelingen 🙂 Hadde vært hyggelig å hilst på dere 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.