Sunt og barnevennlig frokosttips til helgefrokosten @ FruBeversHverdag

En sunn og god start på dagen! (Det skal ikke mer til!)

Havregrøt er en litt glemt frokost/favoritt her. Det kan gå lang tid mellom hver gang jeg spiser det. Hver første-gang jeg spiser det igjen, tenker jeg «hvorfor spiser jeg ikke dette oftere?» Så godt. Så enkelt. Jeg elsker bær og frukt – banan, blåbær og jordbær oppå og jeg er i himmelen!

Markus ut på tur. Til sin gode venn og nabo. Uten sekken full av snus denne gangen. Men med ekte, «hjemmelagde» kjeks. Veldig da – du kjenner vel mine begrensede bakekunnskaper nå?

Hva spiser du til frokost?

Klem, Linn 💙

 

 

 

Annonser

1 kommentar til “En sunn og god start på dagen! (Det skal ikke mer til!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.