DU er invitert på FOTBALL-bursdag NÅ !!! + give away !!!

*inneholder noe sponset innhold – det er merket i innlegget*

Bildet er gjengitt med tillatelse fra foreldrene

Ikveld inntok Daniels venner huset! Jeg elsker temafester, i likhet med fjorårets tema var tema fotball! Alle vennene fikk beskjed om å stille i sin favorittdrakt / lag – for ingen fotballbursdag uten fotballkamp! I hagen var banen klar: fotballmålene ble tatt frem og banen markert opp. Og ganske passende fikk Daniel er diiiiger fotball som ble meget populær!

På menyen ønsket bursdagsbarnet hamburgere og sjokoladekake. Som den selvutnevnte dronningen av Toro 1-2-3 kaker, jeg er, disket jeg opp med den kuleste kaken noen sinne! En stor takk til Festkompaniet (sponset kakebildet) som raskt forstod at jeg trengte litt hjelp for å imponere den nybakte 8 åringen min. Og han ble imponert over mamma’n sin – det skal jeg bare si deg! Han ble til og med imponert over kaken jeg hadde smelt sammen. (Takk Toro!) De har de flotteste kakebildene du kan tenke deg! Skal du feire en liten frost-prinsesse, en fotballglade gutt eller Ninja turtles, du sjekke ut denne siden!

Kakebildet med Liverpool emblem sponset av Festkompaniet!

Jeg får gi bort et valgfritt kakebilde til en av dere! Alt du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar under dette innlegget med hvilket kakebilde du aller helst vil ha!

⭐️⭐️Følg gjerne Festkompaniet på Facebook ⭐️⭐️

Du kan selvsagt dele innlegget – da blir vi veldig glad!

LYKKE TIL!

Vinneren trekkes allerede søndag kl 21 og blir kontaktet på Mail kort tid etterpå. Husk derfor å legge inn korrekt Mail adresse – denne vil ikke bli publisert.

Klem,

Linn ⭐️

Bilder av 8 åringens små brødre som var lykkelige over å få være med på storebror sin fest!

Gjett hvem som er helten? DANIEL ⚽️

Denne fotballen er oppblåsbar og hele 55 cm i diameter! Og sinnsyk kul!!

 

 

16 kommentarer til “DU er invitert på FOTBALL-bursdag NÅ !!! + give away !!!

 1. Birgitta Ravenshorst

  Det må jo bli ett bilde av det nederlandske fotballlaget sin logo og farge som hadde gledet Marius mest! Han fyller år den 08/07- men vi vil feire det før, så de fleste er hjemme, altså før sommerferien ⚽️🏆

  Svar
 2. Monica BJ

  Jeg, som elkser å bake, synes dette er en helt topp konkurranse! Jeg ønsker meg eget vilde eller thomas toget til jakobs første bursdag 🙂

  Svar
 3. FEMifamilien

  storebror blir strax 7 år, han er blodfan av real madrid 🙂 Det hadde vært gøy og vunnet et fotball lol med real madrid til han 🙂

  Svar
 4. Veronique

  Markus <3 Gud av som de tre minste er så like 🙂 Daniel er utrolig lik deg 🙂

  Det virker som bursdagsfesten til Daniel ble vellykket 😀

  Ha en fin helg! Klem!

  Svar
 5. Andrea Beheim

  Gratulerer med dagen til flotte Daniel! Husker hvor populært det var med fotballbursdag.
  Sofia ønsker seg en Frost kake 👍 Og siden hun er så tapper her i sykehussenga så skal mor gjøre alt for å smekke sammen en Toro kake med fin pynt. Fantastisk bilde de laget!
  Som god firebarnsmor så er jeg også rå på den Torokaken. Mest fordi den er gluten og laktosefri og tåles av alle i huset 😉

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Det er så deilig at det er flere som tør å si at man ikke lager alt fra bunnen hele tiden! Jeg digger Toro 👊🏻
   Ja, de har kjempemange fine bilder! Og så enkelt for oss som skal «lage» da :)Du er selvsagt med i trekningen Andrea ⭐️God bedring til Sofia! Klem!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.