Bursdagsforbredelser med fotball-tema! (Barn)

* Inneholder rabattlink*

Jeg er familiens selvutnevnte Dronning av fest-planlegging! Er det en ting jeg liker, så er det planlegging av festligheter. Enten det er barnas bursdager (som alltid har et tema), Daniels årlige Halloween fest med små venner eller vårt årlig julebord med våre venner. Fest er morsomt!

Daniel fyller 8 år imorgen og det skal feires! Med de nærmeste vennene og tema er FOTBALL, etter ønske fra bursdagsbarnet selv. Her er en liten sniktitt på pynten som kommer. Disse kule eskene er fra Smartphoto og skal romme litt godteri til gjestene. Du får NÅ 30 % på et helt kjøp med koden: INFL30S!

Jeg skal selvsagt bake kake, sjokoladekake med fotballlaget hans på. Er du like spent som meg tilmå se om Toro leverer igjen? Følg med litt senere Ikveld!

Ha en finfin fredag – idag er det feststemning her!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

5 kommentarer til “Bursdagsforbredelser med fotball-tema! (Barn)

 1. Nann Karin

  Poden her var på skolen i går, og da hadde de lånt inn et slikt fotballmål med stengsel foran. He, he her kommer mangel på termologi frem, men det første til at du bare kunne skyte i hjønene på målet og i midten. Gutta sto i kø igjen og igjen for å prøve to nye skudd. De var supermotiverte. Jeg vet ikke om du kjenner noen med et slikt mål som du kan låne? Ikke for å bry meg, men jeg liker slike aktiviteter som barna motiverer seg selv til 😀 ( latskap)

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg tror jeg skjønte hva du mente, Nann Karin. Hm… nei, tror ikke jeg kjenner noen med sånt mål altså. Har to vanlige fotballmål i hagen og har kjøpt dommerfløyte idag. Så de skal få spille fotballkamp!
   De er så store blitt, så jeg trenger ikke aktivisere de så mye tror jeg, ifjor hadde jeg pakkeleken med 91 gutter – det gjør jeg aldri igjen for å si det sånn 🙈

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.