49 gode grunner til å fylle vinkjøleskapet med GodNatt velling

Vi er en typisk barnefamilie med fire barn: Få flasker med vin og 49 bokser med godnatt velling i vinkjøleskapet! Jepp!  Markus får nemlig en flaske hver kveld, før han legger seg. Igår var det krise – for vi hadde ikke mer igjen! Jeg dro i butikken, røsket med meg økologisk fra Hipp, men den var ikke populær og ble ikke drukket. Utfordringen med Godnatt vellingen er at den bare finnes i Sverige. Jeg fulgte ikke helt med på når siste boksen ble tatt og ble dermed tatt på sengen da det brått var tomt. Men nå holder det en stund. 49 kvelder faktisk!

Om det var verdt det? Så klart det! Alt for å sove godt, ikke sant?

Har ditt barn (hatt) noen rutiner som bare følges hver kveld? Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 🍼

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “49 gode grunner til å fylle vinkjøleskapet med GodNatt velling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.