Super enkel og morsom DIY – passer fra 3 årsalderen!

Daniel kom hjem for en stund tilbake med en super søt, sjarmerende nøkkelringholder. Han hadde laget denne hos en kamerat. Og jeg stjal ideen – her er fremgangsmåten på å lage kule nøkkelringholdere eller pynt til vesken eller skolesekken.

Det eneste du trenger er knapper, hyssing og en nøkkelringholder. Bruk fantasien! Vi har laget mennesker (da har vi brukt en tre-runding og tegnet på ansiktet) og trær! Det er morsomt, kreativt og barna får definitivt øvd seg på finmotorikken. Hva med å lage en fin påskekylling?

Klem,

Linn⭐️

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Super enkel og morsom DIY – passer fra 3 årsalderen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.