FruBeversHverdag // ting du skulle ønske noen fortalte deg før du fikk barn ..

Premiere: Mikke og Racinggjengen kommer snart! Er du klar? Det er vi!

*sponset kit*

Jeg har de kuleste Mikke T shirts til hele gjengen, som holder hender om vi sitter ved siden av hverandre. Er de ikke kule? Mikke og gjengen er en kjent gjeng her i huset, miniklanen har jo tross alt en tante som kalles for «tante Pluto» – det er det ikke alle som kan skryte av!

Mikke Mus får sin splitter nye tv serie på Disney Chanel: Mikke og Racinggjengen! Den har premiere 19. April og vil overta etter Mikke Mus Club Hus, som mange kjenner igjen. (Vi har sett vår dose, og trolig mer til, av denne serien)

Neste år fyller Mikke hele 90 år og det og Disney-klassikeren møter 2017 med en splitter ny TV-serie fylt med biler, racing og god sportsånd, men også med tydelige nikk til den største av alle Disney-stjerners lange historie! «Mikke og racinggjengen» er et actionfylt racingeventyr for 2-7-åringer, og har premiere på Disney Junior i 19. april kl 1700. Her møter barna også kjente og kjære karakterer blant Mikkes venner, som Minnie, Pluto, Langbein, Dolly og Donald. Det er bare å glede seg!

I påsken hadde miniklanen førpremiere på denne nye serien og vi gir alle tommel opp! Det er bare å benke seg godt til rette i sofaen med barna og glede seg. Vi hadde en super førpremiere, med alt du kan tenke deg for å komme i rette modus; Vimpler, flagg, ballonger, godteri, alle figurene og til og med egne førerkort!

En animasjonsserie for hele familien: Foreldre som ser «Mikke og racinggjengen» med barna, og nostalgikere og entusiaster, vil oppdage morsomme detaljer som representerer Mikke Mus og gjengens lange historie. For eksempel refererer nummer 28 på Mikkes bil til debuten hans i 1928 («Steamboat Willie»), mens Minnies bil nummer 89 står for antall år siden hennes debut. Petters bil nummer ni er et nikk til alle dem som i årevis har undret på om Peter er katt eller hund. Ni refererer her til en katts ni liv.

Er du klar for mer Mikke og Racinggjengen? Det er definitivt vi!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.