#payitforward! Gi blod!

Jeg gir blod! Gjør du? Jeg gjør det av eneste enkel grunn: jeg vet aldri om/når enten noen jeg er glad i, eller meg selv, har behov for blod! Dessuten så jeg viktigheten av nok tilgjengelig blod i blodbanken, da Markus ble født. På den tiden ga jeg også morsmelk direkte til melkebanken Rikshospitalet. Det har jeg sluttet med nå, da det er så langt å kjøre for å levere den.

Gir du blod? Hvorfor/hvorfor ikke?

Dagens viktige oppfordring: gi blod! Det tar kort tid og er en god gjerning! #payitforward!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “#payitforward! Gi blod!

 1. MoonStar

  Vil veldig gjerne donere blod. Dessverre får man ikke lov når man har har kreft. Hvilket jeg synes er helt galskap i og med at det er over 25 år siden jeg var syk.
  Melk fikk jeg dessverre ikke donert. Følte det ble for tungvint siden jeg bor på bygda uten lappen og bil. Ellers skulle jeg gjerne gjort det. Føler også helsestasjonene burde gitt ut info omkring det. Da jeg fant ut av det var det nesten for seint. Da man skal begynne så tidlig som mulig.

  Svar
 2. Ida Rossland

  Eg prøvde å gi blod her eg bur no, men Usa tok ikkje i mot blodet mitt pga munn og klovsyken vi hadde i Norge for maaaaaange år siden… Så, siden første steg er tatt så skal eg få gitt blod når eg komme heim til Norge igjen 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.