Påsken nærmer seg med stormskritt! Hva med å legge igjen ett egg hos naboen? Hos kollegaen?

Jeg liker påsken! Og jeg liker å gi bort påskeegg stappfulle av godis. (Eller andre ting, alternativ til godteri i egget, kommer snart) I alle år jeg har hatt barn i barnehagen har jeg hatt med påskeegg til alle ansatte, når påsken nærmer seg. De fordi de absolutt fortjener en bitteliten oppmerksomhet for den flotte jobben de gjør med å ta vare på guttene mine. For meg er det vitkig at det ser fint ut og, så jeg laget små søte kort i kartong og festet med silkebånd.  Voila!

Gir du en liten påskehilsen til de ansatte i barnehagen? Eller naboene? Jeg syns det er veldig hyggelig å gi bort et lite påskeegg, jeg. Guttene får superstore påskeegg — les mer om det snart! Følg oss på Facebook, for å se hvor store … 🐣

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Påsken nærmer seg med stormskritt! Hva med å legge igjen ett egg hos naboen? Hos kollegaen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.