Miniklanen fikk frie tøyler i Nesparken og var høyt, lavt og overalt ….

En ettermiddag. Jeg hadde med de tre eldste til Nesparken. En fin park i nærheten av her vi bor. Den ligger i byen og er super for guttene. Super i den forstand at den er stor, det er flere ting å se på, fjell og trær å klarte på og i og skulpturer man kan ta parkour på. Målet med  turen var at Daniel skulle få jakte på pokemons, (vi er vel noen av de som fortsatt driver med sånt, vi!) og vi endte med å dra nesten alle sammen. Robert var hjemme med Markus. Ti minutter med jakt på disse små, virtuelle småkrypene og guttene var allerede lei. Da løp de etter hverandre og var høyt og lavt om hverandre.

Daniel syns definitivt det var mest stas med taggeveggen! Han syns tagging er så kult om dagen. Og har fått sin egen taggespray.  Sånn barnevennlig tagge-kritt-spray. Tror det egentlig bare er flytende kritt. Vi har kjøpt den på BR Leker. Men her i parken fant han ekte taggespray bokser. Dessverre for han var de tomme. Heldigvis for meg ….

Som lillebror syns Sebastian det meste Daniel gjør, er kult!

Vi hadde en fin ettermiddag i parken og noen gleder seg veldig mye mer, enn andre, til å gå tilbake til parken igjen.

Ha en strålende dag!

Ps, 🐣 Har du enda ikke fått med deg min påske give away? Du kan vinne et LUKSUSSETT fra DECLEOR!🐣

Klem,

Linn 💙

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Miniklanen fikk frie tøyler i Nesparken og var høyt, lavt og overalt ….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.