Mens vi er inne på tema kjærlighet: Elsker, elsker ikke! (Barn)

Jeg har noen meget bestemte barn. Alle fire er meget selvstendige og til tider, stae individer. Hm, hvor kan de ha arvet det fra mon tro? Tipper de alle har det fra meg … De har sterke meninger om det meste og gir tydelig uttrykk for det om de ikke er enige med meg. Sjarmerende, ikke sant?

De er veldig like, typiske brødre, kanskje. Men en ting de er helt forskjellige på er kos, klemmer og komplimenter. Mens tre av de deler ut klemmer og kos til høyre og venstre, er den siste ikke like raus. Sier jeg til Daniel eller Sebastian «du er så kjekk» eller «så fin du er i den genseren der» , svarer de «tusen takk, mamma»! Sier jeg til Jonathan at jeg syns han er søt, ser han på meg og sier «nei»! Jeg sier til alle guttene, flere ganger om dagen at jeg er glad i dem eller elsker dem. 7 åringen og 3 åringen svarer fort at de elsker meg også. 2 åringen ser på meg og sier «jeg elsker ikke deg»!

Han man bestemt seg for å være i nei modus, skal det mye til for å slå det av .. Eller hva?

Ha  en strålende dag, det er fredag! Helg! Igjen …

Klem,

Linn 💙

 

Annonser

2 kommentarer til “Mens vi er inne på tema kjærlighet: Elsker, elsker ikke! (Barn)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.