Kom deg ut, bruk nærmiljøet ditt! Hva er ditt favorittsted?

OK, jeg innrømmer det. Jeg er fortsatt lite kjent i byen min, Moss. Når jeg har behov for et renseri, må jeg Google nærmeste. Sånn er det den dag idag, til tross for at jeg har bodd her nærmere 6 år nå. Likevel bruker vi nærmiljøet hele tiden, da ofte Nesparken – et strålende sted for guttene å sykle, klatre på fjellene (skulpturene) eller bare løpe rundt. Eller den nye, store og flotte lekeplassen vår i byen. Har vi tatt turen dit, må vi regne med å være der leeeenge, for det er så mye spennende å gjøre der. Alt fra store klatremuligheter, husker, steder å gjøre parkour, trampoliner, fontener, sklier … Den har det aller meste du kan tenke deg! Vi også ofte på Alby. Vakre Alby, et av mine desidert favorittsteder i nærområde vårt. Her er det flotte stier rundt vannet, mange grillmuligjeter på strendene og supert for guttene å sykle, løpe eller gå. Her er det like fint året rundt, om vinteren er fint å ake i bakkene her. På sommeren er det moro å klatre i epletrærne.

 

Vi bruker lekeplassen som er rett ved siden av oss mye. Dessuten er vi så heldige å bo rett ved siden av Vansjø. Å gå turer i skogen her, gjør vi stort sett hver helg, alle sammen sammen. Vi har også vår berømte Krokodilledammen vår. Jeg må si jeg liker nærmiljøet mitt veldig godt! Jeg er glad for vi bor her vi bor!

Er DU flink til å bruke ditt eget nærområdet? Hva er ditt favorittsted i nærheten? 

Klem.

Linn 💙

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Kom deg ut, bruk nærmiljøet ditt! Hva er ditt favorittsted?

  1. Nann Karin

    Jepp, jeg er ganske flink og er nok best til å bruke Jeløya. Men, har hatt som ml å trå på ukjente plasser nå i år og har vandret på steder i Moss jeg ikke har vært før.

    Og så liker jeg meg på kirkegården, – det er så stille og rolig, sola kommer godt til om den skinner, det er masse blomster og jeg kan stikke bort om foreldrene mine. Tror folk jeg er merkelig nå og, tro 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.