JEG var stand in på «Besteforeldre-dagen» !

Igår var det «besteforeldredag» på avdelingen til Jonathan. Bestefar kom selvsagt og var med på påskeverksted. Han malte faktisk 4 av 6 egg, fordi Jonathan var mest opptatt av å spise vaffelen sin…

Idag var det på Sebastian sin avdeling. Bestefar hadde ikke mulighet til å være med. Så jeg ble med Sebastian. Vi malte på egg og koste oss med vafler. Det var moro å blande fargene for å se hvilket nye farger man fikk! Daniel kom også innom barnehagen for å hilse på og spise vaffel med oss.

Påskeverksted er litt undervurdert – det er morsomt å lage ting og pynte opp litt hjemme. Har du tenkt til å pynte til påsken? Her er det ikke annet enn to gule blomster og påskepynten guttene har laget i barnehagen og på skolen. Og den berømte julestjernen min som har hengt siden november 2015, henger fortsatt. Julen varer helt til påsken … ingen har sagt hvilket påske … ha, ha!

God kveld i stuen!

Klem,

Linn 🐣

 

 

 

Annonser

1 kommentar til “JEG var stand in på «Besteforeldre-dagen» !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.