#hverdagsromantikk på høyt nivå: MIDDAG i sengen ..

Ja, du leste faktisk riktig! Igår kveld var jeg så sinnsyk trøtt hele dagen og prøvde til og med å bestikke Miniklanen for å få meg en powernap. Da kvelden kom og alle guttene var i seng, lå jeg allerede klar i sengen. Da var klokken knapt 20. Egentlig klar for å bare sove. Det kjipe var bare at Robert og jeg ikke hadde spist middag enda, så jeg var sulten. Å legge meg sulten, er ikke aktuelt, for jeg vet jeg våkner i løpet av kort tid og må ned å spise likevel. Sulten – meg: 1-0! 

Istendfor å lage middag, stekte vi rundstykker og lagde omelett. Fort og godt! En enkel omelett med deilig, kortreist rødløk, parmaskinke og ost. PS, bruker du parmaskinke eller spekeskinke i omelett, stek den bittelitt først, da blir den crispy og god! Selvfølgelig ble måltidet inntatt i sengen med en film. En film jeg ikke husker noe av, da jeg duppet av flere ganger til jeg fant ut at det var lite greit å bare sovne… Søvn – meg: 1-0!  

Klem,

Linn 😴 – fortsatt trøtt …

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “#hverdagsromantikk på høyt nivå: MIDDAG i sengen ..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.