Grunnen til at TTT! (Ting tar tiiiid…)

Har du lurt på hvorfor man ofte ikke har samme tidsbegrepet når man får barn? Jeg har ihvertfall alltid vært, og er det enda, opptatt av å holde tiden. Holde avtaler. Men det er ingen hemmelighet at huset har fått fire nye sjefer, også kalt Daniel, Sebastian, Jonathan og Markus. De bestemmer hvor fort ting går unna og når vi er klare for å komme oss avgårde.

Så har du lurt på hvorfor TING TAR TID? Se på mini-me!

Markus skal for øvrig «hjelpe» til med absolutt alt. Som for eksempel å ta ut av oppvaskmaskinen. Eller hjelpe meg å brett / legge inn klær i garderoben. Her drar han ofte ut av skuffene og legger Sebastians klær i Daniels skuff. Det syns han er kjempemorsomt!

ting tar tid skal jeg si deg!

Ha en strålende dag! Hvordan var det å komme tilbake i hverdagen etter påsken?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Grunnen til at TTT! (Ting tar tiiiid…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.