Et møte mellom to små, spesielle venner (Rikshospitalet)

Lørdag var vi i Stavanger igjen. En mini påskeferie. Der bor også en av mine helt spesielle venner, Julian (1år) med sine foreldre. En fantastisk fin familie jeg ble veldig godt kjent med på Rikshospitalet da Markus lå der. Vi har truffet hverandre flere ganger etterpå og det er alltid like koselig. 

Julian er en skikkelig glad gutt, i likhet med sin sykehus-buddy Markus. Og så tillitsfull han var til meg, til tross for at det er noen måneder siden sist vi så hverandre. Han er en skikkelig sjarmør og det gleder hjertet mitt enormt at han nå er frisk! Små føtter setter dype spor, sies det. Og Julian, han har virkelig satt store spor i hjertet mitt.

Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg er så heldig å få se denne blide gutten igjen, forhåpentligvis i Mai. Har du noen helt spesielle hjertevenner?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.