Egentid og hverdagsluksus! På tide, spør du meg!

Sist gang jeg gjorde dette var nøyaktig en uke før Markus ble født. Etter det ble det brått stopp. Vi snakker en vane (uvane, ifølge Robert) jeg har hatt de siste 12-15 årene. Jeg har faktisk knapt prioritert meg selv dette året. Foruten en tur i himmelen hos Thereses hud og kroppsterapi tidligere i år, er dette det eneste jeg har unnet meg. Altså, foruten om en sjokolade for egen innsats når jeg har handlet. I ny og ne altså … ikke hver gang!

Og som jeg har savnet det! Å ha fine negler igjen! Hva er din lille hverdagsluksus? Det er faktisk ganske viktig å huske på seg selv i hverdagen også – sier jeg, som er relativt dårlig på det selv …

Klem,

Linn – for tiden med fine negler igjen  💙

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Egentid og hverdagsluksus! På tide, spør du meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.