Danskene er kjent for design og kvalitet, her intet unntak! GIVE AWAY! (Lekeakademiet)

*sponset innlegg*

For kort tid tilbake fikk jeg en hyggelig forespørsel om jeg kunne tenke meg å samarbeide med Lekeakademiet. Og det ville jeg gjerne. Ikke bare har de uendelig mye leker, men det er riktige leker i den form at de er utviklet spesielt for å fremme motorikk, balanse og de er lærerike og morsomme.

Lekeakademiet er et dansk selskap som er på vei til å etablere seg i Norge. Og jeg vil gjerne bidra til å gjøre mitt for at de skal bli enda mer synlige her. For å gjøre det enklere for oss som kunder, så er alle priser inkludert moms og toll. Dessuten har de fri frakt på varer ved kjøp over 1500-, også.

I påsken fikk jeg en Puky wutsch balanse sykkel til Markus og Jonathan. Den har fire hjul for å være stødigere, ergonomisk utformet sete og sikkerhetshåndtak for at du lett skal få grep om det går for fort. Den har en setehøyde på 24 cm og er anbefalt fra 1 år (80 cm). Perfekt for Markus, men Jonathan digget den han og. Han er enda litt for kort i bena til å rekke frem til pedalene på sin egen trehjulssykkel, så denne er perfekt. Dessuten svinger den lett fra side til side, slik at de kan få prøvd balansen sin på en trygg måte, uten å velte. Begge de minste guttene fikk bra fart på denne etterhvert som de skjønte hvordan den fungerte. (Se film i kommentarfeltet på Facebook!)

Sykkelen veier lite og jeg kan lett henge den på vognen om de ikke orker sykle mer. Du kan også kjøpte praktisk sele spesielt tilpasset sykkelen, for å bære den på skulderen. Lekeakademiet har flere typer balansesykler, i flotte farger. Så her burde alle kunne finne sin favoritt.

GIVE AWAY: Jeg har nå i samarbeid med Lekeakademiet fått lov å gi bort et gavekort på 250-, til en heldig leser. Om dette er noe du kan tenke deg, titt innom siden deres her og kommenter i kommentarfeltet hva DU aller helst ønsker deg! PS, for dobbelt lodd: del innlegget på Facebook, tagg @Frubevershverdag og @lekeakademiet! Du MÅ ha åpen profil, for vi må kunne se at du faktisk har delt innlegget. Husk å skrive i kommentarfeltet at du har delt og! 

Like/følg oss gjerne  på Facebook også: FruBeversHverdag som daglig leder i fam. O.J. & Lekeakademiet. Vi blir også veldig glade om du vil dele innlegget på Facebook!

Vinneren trekkes kommende søndag kl 21 og kontaktes på Mail kort tid etterpå, husk å skrive inn rett Mail adresse. Denne vil ikke bli publisert.

LYKKE TIL ⭐️

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

17 kommentarer til “Danskene er kjent for design og kvalitet, her intet unntak! GIVE AWAY! (Lekeakademiet)

 1. Birgitte

  Jeg ønsker meg dissen med stoffsete 😊 Så utrulig mye fint der var. Elsker å komme over butikker som selger leker som ikke alltid må ha masse lyd. Med en døv baby må vi finne leker som kan stimulere han på andre måter 😊 Liker og deler 😊

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, ikke sant? De har utrolig mye fint! Samme som Trigonor her hjemme. Som leverer riktige leker til barnehager/institusjoner etc. Jeg liker RIKTIGE LEKER, og uten lyd! Du er med i trekningen, Birgitte! Om du ikke gjør det allerede, følg/lik FruBevershverdag på Facebook! Takk for delingen! Du har dobbelt lodd ⭐️

   Svar
 2. femifamilien silje

  Ønsker meg en sånn til minsten 😄 han liker full rulle å fart så denne er perfekt til han 😀

  Svar
 3. Ann karin

  Vi ønsker oss oss veldig dennehttps://www.lekeakademiet.no/pi/Aktivitetsbasseng-_1940135_60443.aspx
  👍

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.