Dagen som ble skikkelig lang – endte i en utedusj og Beyblade kamp!

Langfredag! Ikke for ingenting at dagen kalles Langfredag, tror jeg. Min morgen til å stå opp tidlig, akkurat da de to minste bestemmer seg for å stå opp før klokken 06.00! Jeg fikk lurt dem inn i vår seng og satte på Vennebyen, noe den minste ikke var intressert i, men den nestminste ville se. Markus var mer opptatt av å leke på rommet til den sovende Sebastian…

Vi fikk besøk av tante Pluto, onkel Øystein og Nikolai igår igjen og de ble til idag. Jeg har storkost meg med min splitter nye, lille nevø. Endelig har jeg fått snust litt på han igjen. Det er så magisk med nyfødte, de lukter så deilig! Onkel Øystein tok med seg miniklanen på sykkeltur til lekeplassen. De dro videre på formiddagen, men kommer tilbake igjen til uken.

Da de dro ble det brått stopp på tålmodigheten til guttene.. Robert gikk ut en tur med de minste, så jeg kunne få gjort litt i huset. Men det var ikke så lett med Sebastian på slep. For han ville gjerne rydde «voksen-ting» som meg. Hva enn det betyr. I stedenfor bakte vi Mikke mus brownies. Disse burde vi hatt da vi hadde førpremiere på Mikke og Racinggjengen for få dager siden. Kule, ikke sant? Guttene bare ihvertfall strålende fornøyde med Mikke kakene og de fikk jammen ben å gå på. Selvsagt en Toro 1-2-3 brownie miks, om du kanskje skulle tro jeg hadde laget selv … Du kjenner da meg bedre enn som så nå?

Endelig er utedusjen på plass og årets første dusj ble tatt. Jeg bare elsker utedusjen! Det er noe med å stå ute i naturen, høre på alle lydene, se flyenen fly på himmelen – mens jeg tar sjampo i håret og shaver leggee. Vi var ute i boblebadet en tur, hele gjengen. Det er alltid en suksess, litt mindre suksess da Jonathan plutselig ikke ville at vi skulle holde han (han er akkurat litt for lav til å stå alene, uten å dukke under.) , fordi han skulle svømme selv. Han konstanterte raskt at det kunne han visst ikke likevel.

Etterpå var det familie turnering med Beyblade. Jeg er strålende fornøyd med egen innsats, for jeg vant alle kampene mine og gikk ut som dronningen av Beyblade! Slå den! Eller ikke …

Pannekaker etter guttenes ønske til middag. Markus fikk polar-pizza. Mett, fornøyd gjeng som løp rett opp etter middag for å blade mer. De hadde ikke en gang tid til å se på Barne-TV.

På kvelden fikk vi besøk av verdens beste venner, Elaine og Jonas. Det var en lang dag, med masse aktivitet og en meget trøtt mamma …

Hvordan var din Langfredag? Like lang som min? Fortsatt god påske! Pst, har du enda ikke fått med deg min PÅSKE GIVE AWAY hvor du kan vinne LUKSUSPAKKE fra DECLEOR! Fortvil ikke, du har enda tid – den trekkes ikveld, påskeaften kl 21.00!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Dagen som ble skikkelig lang – endte i en utedusj og Beyblade kamp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.