Bestikkelser på høyt nivå: 550-, (!!) for å kjøpe meg en powernap fra miniklanen!

Lørdag. Idag har jeg vært så sinnsykt trøtt. Skikkelig trøtt. Det kan selvsagt ha noe med at jeg sovnet alt for sent igår og ble vekket alt for tidlig av en haug med barn kl 06.15 idag. Siden da har det gått i ett! Morgenen startet med Barne-TV og kos. Brødskiver med sjokoladepålegg til første frokost. Videre på Jordbærpikene og tante Ekka, hvor vi fikk servert frokost nr to! Omelett, focaccia og salat. Og kaffe! Barna var litt mindre kresne og gikk for vaffel og brownie. Med cola til. Det var lørdag, jo.

Den store togentusiasmen er endelig over! Missforstå meg rett, jeg liker Brio togene altså, men dette har vært en helt rar hang up de to mellomste har hatt de to siste årene. Vi har absolutt alt av tog som finnes, tror jeg. Det som gjelder nå er Beyblade! Daniel arvet en beyblade bane av sin store fetter for et par år tilbake, den ble knapt brukt. Før inntil nylig! Daniel, Sebastian og Jonathan «blader» hele tiden. Sebastian er nok den som er mest hektet. Ihvertfall for øyeblikket. Han hadde knapt tid til å spise lunsj med oss idag, for han ville «blade»! Er det bare mine barn som plutselig har oppdaget dette igjen?

Siden jeg har vært så himla trøtt idag, tenkte jeg å bestikke guttene med en Beyblade, så jeg kunne lukke øynene mine litt. Så jeg snek meg ut på kjøpesenteret og røsket med meg en 2 pack og dro fornøyd hjem. Skuffelsen ble dritstor da jeg vel hjemme igjen oppdaget at den til å dra bladen ikke fulgte med og de vi hadde hjemme, ikke passet. Jeg som på det tidspunktet var sååå klar for å lukke øynene mine. Det endte med at Robert måtte kjøre ut denne gangen. 550-, kostet begge turene våre til lekebutikken! 550-, som skulle gitt meg en liten tur i drømmeland… Men fikk jeg det? Nope …. Men jeg hadde det moro å med å blade med guttene! Har du prøvd? Det er ganske moro!

Filosofien er klar: hvorfor sove, når man kan leke? Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Bestikkelser på høyt nivå: 550-, (!!) for å kjøpe meg en powernap fra miniklanen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.