6 tips til påskeaktiviteter hjemme med barna!

Vi har hatt en liten mini påskeferie til Stavanger, men ellers er planen bare å slappe av hjemme, Daniel har skolefri og de to mellomste har fri fra barnehagen. Vi er så heldige å ha besøk av Tante Pluto og lille Nikolai. Vi har noen små planer. Hva er dine påskeplaner?

Påskeverkested. Finn frem fargede ark/kartong, saks, lim, fjær ++ Lag pop up påskekort, påskekyllinger eller mal en fin påsketegning du kan sende i posten til familie eller venner. Male! Kjøp lerret og la barna male. Og pynte fjær, øyne etc.

Gå på stranden, lag bål og grill pølser! Ta med familie og venner og ha en finfin dag. Kanskje du til og med har fiskestang og kan prøve fiskelykken?

Gå på kino! Det er mange fine filmer å se nå – sjekk programmet der du bor og ta med gjengen på kino. Alternativt til kino er å lage filmkveld hjemme, skru av lysene, finn en film hele familien vil se og kos dere. Filmkvelder er veldig populært her! Selvsagt med den største godteriskålen man kan finne …

Bak noe med barna! Alle liker å være med på baking, kanskje spesielt pynting og spising.

Bruk nærmiljøet! Er det en fin fin park I nærheten, dra dit. Utforsk, lek og ha det moro! Har byen din den fineste lekeplassen? Ta en tur dit, der møter du helt sikkert andre kjente. Sykle en tur i skogen. Ta med sitteunderlag, matpakke og drikke. Gå på et museum! Badeland! Inspira senteret og Bjørnepark om du bor i Østfold eller nærheten.

Finn frem alle de gamle klassikerne og spill! Hva er din favoritt?

Håper du kanskje fikk noen tips til hva du kan gjøre i påsken om du også skal tilbringer resten av uken hjemme. Hva er din plan? Hvilket andre forslag har du?

Klem,

Linn 🐣

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.