1.PÅSKEDAG på jakt, ender og mer egg! #sukkerkick?!

Første Påskedag og endelig litt vær til å være ute i igjen. Det vil si det blåste, men det var antydning til sol. Vi pakket bilen full av vogn, sykler, hjelmer, drikkeflasker, kjeks og barn. Turen gikk til Nesparken, for å jakte på Pokemons og sykle. Jammen, møtte vi ikke disse søte endene også. De var forøvrig ganske interesserte i guttene og nesten på kanten til pågående.

Sebastian og Jonathan syklet opp bakker. Ned bakker. De aller bratteste trillet Jonathan sykkelen sin. De syklet fort. Og de syklet saaakte. Vi klatret på fjellene og gikk nesten på trynet nedover. Det var deilig å være ute, selv om det ble kaldt etterhvert.

På ettermiddagen kom jammen påskeharen innom – igjen, men nok to store påskeegg, stappfulle av godteri.

Hva har du gjort idag? Er du glad for at påsken nærmer seg slutten eller kunne du tenkt deg litt mer fri? Jeg må innrømme at jeg ser litt frem til hverdagen begynner igjen, jeg liker den godt. En hverdag med noe mindre sukker …

God 1.påskedag 🐣

Klem,

Linn 💙

Pst, iløpet av kvelden eller morgendagen så kommer det en superkul konkurranse, så følg FruBeversHverdag på Facebook!

 

Annonser

6 kommentarer til “1.PÅSKEDAG på jakt, ender og mer egg! #sukkerkick?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.