Jeg er nede for telling … Men hva gjør vel det, når jeg Daniel (7år)?

Og det er det ikke ofte jeg er. Igår kveld begynte jeg plutselig å føle meg skikkelig uggen. Kald i kroppen, hånden min verket som pokker, tung i hodet. Rett og slett dritt! Jeg tok en hodepinetablett og gikk å la meg. Og sov. Og sov. Lenge. Alt for lenge.

Jeg bråvåknet og følte at jeg hadde sovet litt lenger enn det jeg brude. Jeg lyttet til stillheten i huset. Hm… det var merkelig. Det burde vært litt lyd her. Jeg gikk ned trappen og blir møtt av Jonathan som stråler fra øret til øret. Han forteller at det er Daniel som har kledd på han alle klærne idag. Storebror hadde kledd på alt fra ull innerst, til bukse og genser. Jeg smilte litt for meg selv, for sokker, det manglet. Men hva gjør vel det? Når storebror tar ansvar å hjelper sine småbrødre? Itilegg hadde han smurt frokost til de.

For en fantastisk liten, men stor gutt jeg har. Så noe godt må jeg ha gjort for å få slike supre gutter som hjelper hverandre og stiller opp for hverandre når mamma ligger nede for telling. Heldigvis er jeg mye bedre igjen nå.

#søksenkjærlighet #brødre

Ha en deilig fredag!

⭐️ps, følge med på FruBeversHverdag på Facebook for på søndag kommer det en ny påske give away ⭐️

Klem,

Linn og miniklanen 💙

 

 

 

4 kommentarer til “Jeg er nede for telling … Men hva gjør vel det, når jeg Daniel (7år)?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.