Jeg ble forlatt og stod plutselig alene med fire gutter …

… OK, det er ikke sååå ille som det høres ut. Eller jo, faktisk så var det potensielt så ille. Robert pakket golfkøllene (nydusjet golfkøller) sine og forlot oss for å spille golfturnering. Og jeg ble ensom og overlatt alene med miniklanen. I 6 dager.

En som har savnet Pappa’n sin. Han har sagt «pappa» sikkert en million ganger i løpet av disse 6 dagene.

Det rare var at til tross for at jeg var alene, så hadde jeg ikke tid til å savne han. Dagene fløy avgårde som vanlig med rutiner som skolen, barnehage, middag, treninger etc. Da kveldene kom, var jeg så trøtt at jeg omtrent stupte i seng når sistemann hadde sovnet. Nettene var verst, for Markus har vært like mye våken som han har sovet og de to mellomste spaserte bare inn i sengen vår og overtok den fullstendig. Armer, ben og varme gutter som ikke skulle ha på dyne… Så det var utrolig deilig å få han hjem igjen, om ikke annet for å ha noen å dele nattevakten med…

Hele miniklanen danser for at pappa er hjemme imorgen tidlig når de våkner. Og de våkner tiiiidlig …

Dagene alene hjemme gikk overaskende fort, men jeg er veldig glad for at jeg ikke er alene til vanlig. All ære til supermammaer som er alene med barn! Jeg tar av meg hatten for dere! Jeg tror ikke jeg hadde klart det i lengden, gitt.

Har du blitt forlatt? Altså ikke forlatt for alltid 🙂 Jeg er så glad for at vi er to til å drive familien O.J. AS til vanlig … God kveld i stuen! Nå skal jeg drikke et glass vin og spise middag med mannen min som veldig straks kommer hjem!

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook!⭐️

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Jeg ble forlatt og stod plutselig alene med fire gutter …

  1. Teresia

    Hehe, sterkt jobbet Linn!
    Nå har jeg bare tre da, men den lille fordelen jeg ser når Anders er ute og reiser, er at jeg kan gå til sengs allerede ved når barna lagt seg, hvis jeg ønsker. Fordi da føler jeg ikke at jeg må ta vare på tiden jeg får alene med ham. Det blir liksom helt ok og legge seg tidlig, hvis du skjønner. 😊

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.