Har du skilsmissebarn? Her er ett TV tips til deg som vil besvare noen spørsmål!

Jeg har Daniel fra et tidligere forhold. Han var under 1 år da barnefaren og jeg gikk hvert til vårt. Heldigvis husker han svært lite fra tiden vi var sammen og kjenner ikke til en annen hverdag enn sånn han har det nå. Sebastian innså nylig at Daniel hadde en annen pappa enn han selv og syns det var veldig rart. Noen ganger byr det på utfordringer for Daniel også, men som regel går det veldig fint. Han vet godt når han skal være hjemme og når han skal til Pappa’n sin. Vi har en åpen dialog og snakker om det. Jeg har stor tro på åpenhet – til en viss grad! Barna trenger ikke å vite alt.

Mitt 50/50 liv på NRK SUPER

I det siste har Daniel og jeg sett mye på Mitt 50/50 liv på NRK Super. En serie som tar for seg nettopp det å bo litt hos mamma og litt hos pappa. Og utfordringene det kan by på, som for eksempel bursdagsfeiringer men også dagligdagse ting. Som hva gjør man når barnet vil til den andre foreldren? Hva når mamma eller pappa får en ny kjæreste? Når det kommer søsken? Jeg vil absolutt anbefale å se på den serien. Det er en fin måte å vise barnet på at det er ganske mange som er i samme situasjon som seg selv.

Har du sett på serien? Eller andre fine serier som omhandler dette? Har du noen gode tips du vil dele om skilsmissebarn?

Ha en finfin solskinnsdag ⭐️

Klem,

Linn💙

 

 

 

 

Annonser

3 kommentarer til “Har du skilsmissebarn? Her er ett TV tips til deg som vil besvare noen spørsmål!

 1. MoonStar

  Er selv vokst opp som skillsmissebarn. Husker alle syntes så synd på meg, men er i grunn ganske fornøyd med å ha vært det. For kunne aldri forestilt meg foreldrene mine sammen.

  Mitt beste tip er nok til foreldre. Ikke snakk stygt om den andre til barnet. Og klar og kommuniser innbyrdes ordentlig om ting. Dette er noe mine foreldre ikke alltid var like flinke til.

  Takk for tips om serien, kanskje jeg skulle sjekke den ut. Selvom jeg ikke Akkuratt er målgruppa 😜

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   He he, nei det spørs om du er i målgruppen for serien. Men likevel finner jeg den aktuell for oss, da man faktisk får en god påminnelse om at det er barnet som er i fokus.

   Nå er jo det meste helt «vanlig» – tror det er minst like mange skilte foreldre blandt barnas venner, som de som er sammen. Jeg er helt enig med deg, at det nøkkelen til et godt samarbeid er kommunikasjon!
   Ha en god kveld videre!
   Klem til deg!

   Svar
 2. Avdelingholt/ Anja Holt

  Jeg kan snakke på inn og utpust en god uke om dette temaet.

  Som skilsmissebarn selv, mange i venneflokken min, egne barn og bonusbarn, ekser, kjærester og flytting av uker.

  Snakk sammen, fortell nok, ikke jug og vær raus. Det kommer ikke noe til en lukket hånd.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.