GOOOOOOD MORNING, sunshine!

… jeg liker å sove! Jeg liker å sove uforstyrret, natten igjennom. Jeg sover aller best uten barn i sengen og jeg liker å sove lenge. Jeg mener hvem gjør vel ikke det? Nå hører det sjeldenheten til at jeg gjør noen av de nevnte tingene. Foruten om en dag i helgen. Lørdag morgen var det min tur å stå opp med miniklanen. Det er ikke barebare når 3 av 4 medlemmer i klanen er nede i stuen før klokken så vidt er bikket 06.00… Den eldste ble sendt tilbake i sengen med beskjed om å prøve å sove litt til, hvilket han ikke fikk til fordi de to små bråkte så mye…

Klokken 0.08.30 var frokostservering nr to unnagjort og samtlige i miniklanen var mette og fornøyde. «Formiddagen» (om man kalle det, det føltes ihvertfall sånn ut) gikk med til Beyblade, støvsuging av Markus og mer nei, nei, nei sa mamma!

På dagen var jeg og de tre største guttene ute på kafé, kjøpte nye sko til Daniel og handlet lørdagsgodteri og litt små ting. Da vi kom hjem igjen var vi ute å syklet og skatet i gaten. Det var så deilig å være litt ute i solskinnet! Det var vårstemning på høyt nivå!

…egen godteridisk 🍭🍫🍿🍬

På kvelden var vi på nudist-kino og så Karsten og Petra. En koselig familiefilm. Hva gjorde du igår? Hvordan var din lørdag?

Har du fått med deg min super kule give away på 3 stk FRESHBOX fra Foodsave? Sjekk ut FruBeversHverdag på Facebook!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

2 kommentarer til “GOOOOOOD MORNING, sunshine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.