Give away: 3 pakk med FRESHBOX !!

*sponset innlegg*

Du har sikkert sett de på Facebook den siste tiden, disse smarte boksene fra Foodsave! Jeg kjøpte til og med et par i julegaver til familie og venner. Men ikke til meg selv – derfor ble jeg kjempeglad for å få lov til å prøve de ut selv!

Freshbox er navnet. Boksen er designet for å passe alle kjøleskap, hører også rykter om at den passer i campingvogn-kjøleskap om du har campingvogn. Den har 6 separate rom, hvorav fire av rommene uttagbare og ett ostebrett for enkel servering. Selv har jeg funnet ut at det er like greit å sette boksene rett på bordet. Det er helt tett mellom rommene i boksen, så du trenger ikke å være redd for at det skal lukte laks av brunosten eller at skinken skal stinke av blåmuggosten. (Jeg har testet en del forskjellige matvarer oppi og ingen av de har avgitt lukt på den andre maten.)

Boksen er perfekt til frukt og grønnsaker! Oppskåret og klart til servering. Guttene har aldri spist så mye agurk, oliven, paprika og tomat som nå! Paprika farget litt på det hvite underlaget, men jeg la et par ark med mellomleggspapir på, så var ikke det noe problem.

Freshbox bør plasseres lengst unna kjøleelementene i kjøleskapet for å unngå kondens i boksen/lokket. Jeg har satt mine oppå hverandre på øverste hylle og har kun hatt noe kondens i lokket. Ved å la lokket ligge igjen i kjøleskapet, unngår jeg det. Dette på grunn av temperatur forandringen. Boksene er ikke ment å stable oppå hverandre, men jeg har faktisk ikke plass til å ikke gjøre det, så jeg har stablet. (Et lite tips: Med sånn møbelknotter under, slipper du riper i lokket, om du er nøye på sånt)

Jeg får lov å gi bort 3 freshboxer til en heldig leser av bloggen! Det du må gjøre for å delta er å skrive «Freshbox + FruBeversHverdag = ditt favorittpålegg» i kommentarfeltet under dette innlegget på bloggen eller delta på festet innlegg på bloggens Facebook side! Du kan også følge FruBeversHverdag på Facebook! (Da blir jeg veldig glad)

For ekstra vinnersjanser kan du også dele innlegget med dine venner! Husk å tagge @frubevers_hverdag i innlegget.

Den heldigve vinnneren trekkes søndag 19.03.2017 kl 21.00 og kontaktes på Mail kort tid etterpå. Husk å skrive korrekt Mail adresse – denne publiseres ikke.

Lykke til!

Klem,

Linn 💙

 

 

Annonser

63 kommentarer til “Give away: 3 pakk med FRESHBOX !!

 1. Hilde Eilertsen

  bloggen! Det du må gjøre for å delta er å skrive «Freshbox + FruBeversHverdag = Brunost»

  Svar
 2. Rikke

  Freshbox + FruBeversHverdag = makrell i tomat 😉 Eneste pålegget jeg aldri blir lei av! Ønsker meg veldig en slik boks, vi bruker et vanlig, flatt brett der pålegget sklir rundt og ofte faller av på vei til frokostbordet! Krysser fingrene 👍😀

  Svar
 3. Kine Skaugvold

  Freshbox+ FruBeversHverdag= varm leverpostei med bacon på.

  Egentlig ikke no favoritt pålegg, liker å variere litt 🙂

  Svar
 4. Birgitte

  Freshbox + FruBeversHverdag. Pålegg et noe så kjedelig som leverpostei, go og mager sin 😁

  Svar
 5. Daniel Sekkingstad

  Freshbox + FruBeversHverdag = Løkrull
  Dette er ett ekte pålegg på vestlandet, og ett skjellsord.. Men i dette tilfellet er det pålegg. 🙂

  Svar
 6. Anette Aspelund

  Freshbox+FruBevershverdag=god,gammeldags og vanlig Norvegia❤️ liker alt,men ingenting vil noen gang kunne slå gulosten

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.