Fotoshoot @FruBeversHverdag – noe stort er på gang!

Idag har det foregått nok en fotoshoot hjemme hos oss! Men ikke noe intervju denne gangen. Fotografen min for dagen, Tom dukket opp med alt man trenger for en skikkelig fotoshoot! Tom er en dyktig fotograf og han finner du her! Jeg kan virkelig anbefale han om du trenger en fotograf enten av barna/familien eller en happening som i mitt tilfelle.

Det er kjent at det ikke bestandig er like enkelt å ta bilde av småttisene. De gjør som de selv vil! Til tross for at mamma står å lokker med leker, flaske med melk og prøver å underholde / distrahere etter beste evne. Jeg har til og med lånt meg barn for dagen. Min lille faddergutt på 7 måneder var med, før han ble trøtt og måtte sove litt. Og jeg lånte en nyfødt dukke, som for øvrig var den mest samarbeidsvillige av alle involverte.

Etter ca 3 timer var både guttene, jeg og fotografen fornøyd og vi var ferdige! Nå skal bildene gås igjennom og redigeres og jeg gleder meg enormt til resultatet! Kanskje jeg deler noen blinkskudd med dere også 🙂

Hvordan har din dag vært idag? Hva har du gjort? 

Klem,

Linn 💙

 

 

Annonser

5 kommentarer til “Fotoshoot @FruBeversHverdag – noe stort er på gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.