Det skal så LITE til, før det blir skikkelig KULT! En kost og pinne, så er du der!

Søndager kan være skikkelig kjipe, med mindre man gjør de morsomme. Flere som kjenner seg igjen, eller er det bare meg? Hva skal man finne på en søndag? Igår var det strålende sol og ordentlig deilig å være ute. Idag, ikke like fint vær og alt fra litt sol til omtrent stiv kuling ute til haggel!! Ikke like sjarmerende å være ute, bare for å være ute da. Men så lenge man har et lite oppdrag, da blir det kult. Dagens oppdrag: feie litt! Før helgen kjøpte jeg nemlig små koster til guttene. For de skal jo gjerne gjøre alt vi gjør. Som å koste. Men med en vanlig, lang kost, kan det fort bli litt vanskelig når man er under 1 meter høy.

Ut på tur i skogen med vår superkule TFK TRIO TWIN med plass til de 3 minste!

Vi har også vært ute i skogen idag. På vakre Alby. Sammen med tante Nina, tante Ekka og Eli. Guttene haiket mer enn de gikk idag. Vi tittet på hestene, men det var et kort stopp, for det luktet «rart» der. Det beste med å være i skogen, er noe så enkelt som pinner! Det finnes utallige av dem, i alle størrelser og former. Pinner er og blir kult!

Hvordan har din søndag vært? Hva har du gjort? Er du klar for en ny uke? Det er jeg. Middagsplaner er lagt for alle hverdagene, klær til miniklanen er klart på badet – så nå kan morgendagen bare komme! God søndagskveld!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Det skal så LITE til, før det blir skikkelig KULT! En kost og pinne, så er du der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.