Årets første dag på stranden og dagens fangst, en breiflabb på 9 kilo! Neida, det har ikke klikket for meg …

Lørdag var det min tur å stå opp med miniklanen. Det rare er at jeg våknet rett før klokken 06.00 og ble liggende å vente på at noen skulle våkne og rope på meg. Jeg ble liggende i 20 minutter å vente… (pokker heller, fikk ikke til å sovne igjen …) Markus var førstemann til å våkne, han var blid som en sol da jeg tok han ut av sengen sin. Jonathan rett etterpå. Daniel og kompisen fulgte tett etter og til slutt Sebastian. Alle hadde de inntatt frokosten i god tid før klokken var 7.

Ut på tur! Vi hadde avtalt å møte tante Nina og tante Ekka på stranden idag, for fiske, lage bål og grille pølser. Veronica og Olivia ble med også, så vi var liten gjeng. Jeg pakket også med noen av disse søte posene mine med kjeks og marshmallows til barna. Men det hadde jeg ikke trengt for tante Nina hadde godteposer fire ganger størrelsen til alle barna, gjett hvem som var mest populære da?

Det var utrolig deilig å være ute idag! Vårlig, behagelig temperatur og super stemning! Stas å grille sine egne pølser på bålet også. Bål er faktisk veldig moro, og langt kulere enn engangsgrill!

Dagens fangst! Dessverre var det ikke noe fiskelykke hos oss. En som derimot hadde det var en mann vi møtte som hadde skutt denne breiflabben på 9 kilo med harpun! Snakker vi middag eller?

Vi har hatt en strålende lørdag på stranden med familie og venner. Akkurat slik jeg liker det! Hva gjorde du igår?

Fortsatt god Helg til deg!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

3 kommentarer til “Årets første dag på stranden og dagens fangst, en breiflabb på 9 kilo! Neida, det har ikke klikket for meg …

  1. Nann Karin

    Vi gikk tur og fant helleristninger på Jeløya, stas det og 😀 I dag har det vært fiske, – med vadere, – på Kasestranda (gullholmsundet)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.