Winterwonderland & FruBever i snø «mann»!!

Smil-sjokolade, snø og miniklanen! Søndag var det endelig nok snø til at vi kunne ake litt. Vi har ikke akkurat vært bortskjemte med snø her i vinter, så gleden var stor over å få ake litt. Vi har kjøpt verdens kuleste kjelke, dobbelkjelke med plass til ihvertfall to (går fint med tre og) av guttene på!

Etter aketur fortsatte moroa på terrassen og i hagen. Snømenn er et must når det endelig er snø. Her snakker vi teamwork, de mellomste var med å trillet snøballer og pyntet med gullrotnese, agurkøyne, hår og hatt. Utifra håret å dømme, lurer jeg på om det er FruBever? Hvem vet …

Hva har du gjort idag? Vært ute å lage snømenn, kanskje?

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook!⭐️

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Winterwonderland & FruBever i snø «mann»!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.