Valentine’s Day give away – fantastisk (valgfritt) smykke fra EIKbarn!

*sponset innlegg*

For få dager siden fikk jeg et nydelig smykke i posten fra EIKbarnSmykket symboliserer oss, familien. Robert, miniklanen og meg selv. Platen er i sølv. Et vakkert smykke jeg ble veldig glad for! EIKbarn har mange andre fine smykker, jeg har allerede sett meg ut noen favoritter, som du ser i bunnen av innlegget. Hva syns du?

Du kan nå vinne valgfritt smykke fra EIKbarn til deg selv eller noen du er glad i! Titt på hjemmesiden deres og se om du finner noe du liker.

For å delta må du legge igjen en kommentar under dette innlegget med hva som er ditt favorittsmykke og gjerne kort hvorfor!

Du kan gjerne like/følge EIKbarn på Facebook!

Du kan også mer enn gjerne dele innlegget eller tagge venner du tror vil vinne et smykke fra EIKbarn!

Min fine familie 💙💙💙💙💙💙

Vinneren trekkes på selveste Valentine’s Day kl 21 og kontaktes kort tid etterpå på Mail. Husk å legge inn korrekt Mail adresse, denne vil ikke bli publisert.

Lykke til!

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook!⭐️

Klem,

Linn 💙

Annonser

24 kommentarer til “Valentine’s Day give away – fantastisk (valgfritt) smykke fra EIKbarn!

 1. MoonStar

  Så fine smykker.. Vil gjerne være med i trekning. Og likte best familien med tre 😊 den med et barn passer oss fint. Nå som vi nylig har gått inn i familielivet for første gang ❤️

  Svar
 2. Livet i Casa Didriksen

  Ohhhh… det må jo bli familie på seks.. jeg har et smykke med et anheng for hvert barn.. tre jenter i rosa og en lyseblå gutt.. men det blir ganske tungt med fire angeng så et slikt smykke ville jo vært perfekt..

  Svar
 3. Louise

  Åhhh, herlighet hvor nyyyydelig❤Liker bådet det med hjertet, to barn og familien på fire. Må nesten bli hele familen om jeg vinner😊💋
  Fantastisk flott Valentines gave dette her altså😊

  Svar
 4. Helene Nyheim Hanssen

  Jeg har tenkt litt på å kjøpe armbånd med «skatten» og «gullet» til ungene, men siden det har vært morsdag og valentines i morgen så må vi jo feire kjærligheten som gjorde at de ble til. Jeg vil gjerne vinne anhenget med familie på 4 ❤️

  Svar
 5. Jeanette Beinset Magnus

  Nydelige smykker, og min favoritt er selvfølgelig mamma med ett barn ❤ dette fordi det bare er meg og lillegutten min også er han jo min lille valetine som blir 3 år ❤❤❤ han skal i tillegg opererer og ta mandlene om 1 uke, så hadde vært koselig med et styrke smykke 😙

  Svar
 6. Birgitte

  Jeg likte best smykket med 3 barn! Syns det var veldig fint og noe ikke så mange har 😊 Og litt morsomt for ungene at dei da hadde hatt hvert sitt hode rundt halsen min 😉

  Svar
 7. Hilde

  Skatten armbåndet falt helt i smak her😍 Kan være symbol på flere ting. Både kjæresten og min to gutter💙💙💙

  Svar
 8. Katrine

  Veldig fiiine smykker!😍
  Ønsker armbånd med skatten fordi vi kaller vår lille baby dette og jeg er nybakt mor♡

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.