Snø —

Snø er virkelig morsomt! For store og små! I julen da vi var på Gålå, hadde vi snø så langt øyet kunne se. Hjemme har vi ikke hatt på nærheten så mye. Så når det først kommer litt snø, da må vi ut å leke. Likevel har vi klart å lage en snømann da det kom litt snø forrige helg. Igår var det strålende vær, passe kaldt og litt snø igjen i hagen. Daniel var på fjellet å stod slalåm med tanter, kusine og fetter. Sebastian var mest opptatt av å spille fotball og score mål. Jonathan var mest opptatt av å fly et fly han har fått av Elaine. Markus gikk for det meste rundt og smilte. Det var hans første ordentlig møte med snø. Han har aldri gått på snø før, eller kjent på den.

Vi lage snøengler! Snø er morsomt!

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 💙

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Snø —

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.