Markus FrubeversHverdag // Nevroblastom BARNEKREFT den internasjonale barnekreftdagen

(Småbarnsboblen!)Pupp eller ikke-pupp, åpen bar? – ditt beste avvenningstips?

Jeg har egentlig bare sett fordeler med å amme guttene. Alle har de tatt puppen med en gang og jeg har aldri hatt noen utfordringer med det. Fire ganger har det gått bra fra fødselen av, sluttet med nattamming på alle rundt 6 mnd alderen og de har sluttet av seg selv, det vil si alle utenom Markus.

Daniel sluttet da han var 10 måneder uten noe form for avvenning. Den ene dagen var han bare ferdig med puppen. Sebastian ammet jeg helt til han var 16 måneder. Han hadde nok sluttet ett par måneder før, hadde det ikke vært for Jonathan som da var 3 måneder og selvsagt fikk pupp. Markus er nå snart 14 måneder og jeg tenker at det snart er på  tide å aktivt avvenne han helt fra puppen. Hva tror du om det? Altså han får ikke pupp istendfor måltider, han spiser stort sett det de andre guttene spiser og drikker. Men jeg føler han bruker meg som tørstedrikk, fremfor flasken sin med vann. Som alltid er minst like tilgjengelig som puppen (jeg) er. Flere som har det sånn?

Endelig amming etter 12 dager stopp grunnet operasjonen hans 🍼

 

Hvor lenge har du ammet? Hvordan gjorde du med avvenning? Tok avveiningen lang tid? Jeg trenger tips! Dette er helt nytt for meg.

Ha en strålende dag  – med eller uten pupp!

⭐️Ps, husk å få med deg min give away fra Ame Pure, hvor du kan prøve antiaging behandling hjemme i din egen stue! ⭐️

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “(Småbarnsboblen!)Pupp eller ikke-pupp, åpen bar? – ditt beste avvenningstips?

 1. Monica BJ

  Ca 1 år. Det var målet og ønsket, så jeg er glad det ble sånn😉 eldste ble avvent natt og dag ved å sove noen netter hos besteforeldrene, nr 2 ble ikke amma på natt etter 6 mnd og da han var 11 mnd var han ikke k terrssert i puppen mer, ville heller ha vanlig kveldsmat og vann fra kopp.

  Svar
 2. Anita Husevåg

  Jeg ammer Lukas enda. Han ble nettopp 20 mnd, og jeg har planer om å fortsette en stund til. Med mellomsten ammet jeg til han var 28 mnd og da sluttet han selv/var etterhvert ikke så interessert lenger. Eldstemann sluttet jeg med da han var ti mnd. Barn får som regel noe som heter brystvegring rundt den alderen og mange oppfatter det som ammenekt, det gjorde jeg og sluttet å amme. Så jeg har ikke gode råd til deg mtp avvenning fordi jeg tror mer på at det er barnet som skal få avvenne seg selv og ikke mor. Men jeg har aldri hatt et behov for å «slippe Fri» fra ammingen slik (jeg opplever at) mange ser på det.

  Svar
 3. nina

  første ammet jeg til ho var 25-16 mnd og ho ville nok sjøl gjerne fortsatt. Men e som sa stopp sia ho sku heng berre på me pm ettermiddagen og ikke minst natta. ta igjen det ho ikke fikk på fagene. så på mangel på søvn og full jobb så sa e stopp. null problem sjøl om det gikk en periode før jo godtok at ho ikke fikk puppen på kvelden. nr to er e spent på kor lenge det bi. bynn i jobb i april, og tenke ho ska få ha puppen litt tel om ho vil. at e avvente i ferien så ho ikke miste både mamma og puppen samtidig. kjem litt ann på korsn ho bi på natta. tenke e. treng søvn med to små så det blir nok første prioritet. ikke minst skal e på tur med jobben etter en mnd. langhelg og da spørs det om vi ikke avvente samtidig. får se Ka som skjer

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Det er ikke lett det her altså… alle guttene har fått stengt nattservering da de var rundt 6 mnd, samtidig som vi har flyttet de ut av vårt rom og inn på egne rom. Det har gått overraskende bra, med alle fire. Jeg er så usikker på hvordan jeg skal gjøre der med Markus nå. For jeg føler at han egentlig ikke trenger puppen, men samtidig så digger han den og vil gjerne ha kose-pupp formå sove (kun dagtid) kose-pupp når han gråter osv. Jeg føler meg som en levende drikkeflaske 😂

   Lykke til med avvenning av nr to du også 🙂 og nyt siste måned i permisjon!
   Klem!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.