Plutselig «liker ikke» barna mine fisk. Jeg er så lei! Her er nok et triks som GARANTERER at barna spiser opp middagen sin med en gang!

Du har vel fått med deg mitt super-triks til å få mine fire gutter til å spise opp middagen sin? Om ikke, kan du lese mer om Daim-trikset mitt her! Det funker også garantert!

Freia har skjønt det! Gjennbrukstog-sett og tre forskjellige smaker! Enklere blir det ikke!

Jeg føler meg ganske genial til tider og idag, klinket jeg til igjen. Med gelé-tog til dessert. De to mellomste har stadig en hang up på tog og jammen har ikke Markus arvet den og. Så tog er superkult! Men først til den potensielle utfordringen: Ingen barn som vil spise fisken sin til middag. Plutselig «liker de ikke» sånn også videre. Ved å annonsere med en gang vi satt oss til bords, at det er gelé-tog til dessert, så utelukker man dårlig stemning ved middagsbordet. Alle sammen spiste opp, blide og gira over det som kom etterpå, nemlig gelé-toget!

Voila! Dessert tog a la Freia!

Har du kresne barn? Prøv dette trikset eller Daim-trikset, jeg garanterer at de spiser opp middagen sin, uten å komme med dårlig unnskyldninger. Har du noen andre gode tips for å unngå konflikter til middag? Del dem med meg!

⭐️⭐️PS, har du husket å følge meg på Facebook? Det burde du, for akkurat nå har jeg en give away fra Ame Pure, hvor du kan vinne antiaging behandling! ⭐️⭐️

Ha en strålende kveld!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Én kommentar til “Plutselig «liker ikke» barna mine fisk. Jeg er så lei! Her er nok et triks som GARANTERER at barna spiser opp middagen sin med en gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.