Mimmis.no CHALLENGE! Sebastian 3år, Jonathan 2år og Markus 1år har fått sin splitter nye TFK TRIO TWIST fra @mimmis.no!

Det er mange av dere som har fulgt mine 2, 5 døgn i utfordringen fra Mimmis.no. Utfordringen gikk ut på på å få 10.000 LIKES, 10.000 KOMMENTARER og 1000 DELINGER på mitt Facebook innlegg. 10.000!! Det er mange som må engasjere seg, tenkte jeg. Og det kommer aaaldri til å gå, tenkte jeg videre. Men jeg digger en real utfordring og tok den på strak arm. Og til min store overaskelse, så klarte jeg det! Eller rettere sagt, vi klarte det. Uten nettopp DEG som leser bloggen og har likt, kommentert og delt, så ville jeg aldri kunne hente denne super fine vognen! Tusen tusen takk!

Liten gutt, stooor vogn!

Jeg fikk hentelapp i posten og tenkte «jeg skal jo ut å kjøpe bananer, jeg tar den bare med på veien». Pakken veide 34 kilo og jeg klarte ikke en gang å bære den alene ut i bilen. Etter kyndig hjelp av gutten bak kassen, fikk jeg den med meg ut. Neste utfordring: den fikk ikke plass i bilen! Med bilen allerede full av ikke mindre enn tre bilstoler var utfordringen komplett! Hvordan i huleste skulle jeg få plass? Gutten hjalp meg å legge ned baksetene, stable bilstolene og presse den gedigne pakken inn i bilen. Det gikk akkurat.

Jeg var som en liten unge som venter i spenning på julenissen! Jeg gledet meg sååå til å pakke den opp og se. Vi har hatt TFK TWIN TWISTER tidligere, så monteringen gikk fort og der stod den plutselig. Midt i spisestuen. Den enorme, stilige og desidert den kuleste søskenvognen til 3 , jeg noen sinne har sett!! Fantastiske TFK TRIO TWIST! (Jada, jeg er litt over snittet opptatt av vogner..)

De tre minste guttene er superfornøyde med sin nye vogn!

Sebastian syns den var kjempekult og var strålende fornøyd for at han også hadde en plass å sitte på! Markus så ut til å like å krabbe opp og ned. Jonathan sov allerede. Robert ser på meg og spør plutselig «hvordan skal du få den greia ut av døren?» Hm… godt spørsmål! Vår Bugaboo Donkey (til bare to barn) er laget for å passe standard dører, denne til 3 barn, har ikke sjangs 😂 Til info, den måtte slås sammen og bæres ut av både Robert og meg. Neste utfordring er hvor skal den lagres? Forslag? Bygge ene gen barnevogn garasje? Det begynner å hope seg opp, en Bugaboo donkey (solgte nettopp den som har vært ekstra vogn og ligget i bilen) Bugaboo cameleon, Recaro EasyLife, Recaro CityLife og nå denne TFK trio twist … en barnevogngarasje er kanskje på kan plass! Hvor har du din(e) barnevogner?

⭐️Følg gjerne barnevognkaoset til FruBeversHverdag på Facebook!⭐️

Ha en strålende fredag og god helg!

Klem,

Linn 💙

 

Annonser

2 kommentarer til “Mimmis.no CHALLENGE! Sebastian 3år, Jonathan 2år og Markus 1år har fått sin splitter nye TFK TRIO TWIST fra @mimmis.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.