Med ETT enkelt grep kan du strukturere hverdagen din! Hvordan? —>

Ukeplan fra ukeplan.no! I lang tid har jeg drømt om denne. Like greit jeg ikke bestilte en før familien var komplett, kanskje. Nå som jeg har min komplette lille miniklan, fikk jeg endelig bestilt en. Og jeg er ganske fornøyd! Jeg har i 100X70 cm, i pleksiglass. Tavlen koster en del: 2590-, men det er noe vi kommer til å brule maaaange år fremover. Hver eneste dag.

Det jeg ikke var klar over, er at den er ganske vinglete. Når jeg skriver på den, bøyer den seg liksom litt. Hadde jeg bestilt med aluminiumsplate bak, ville den vært helt stødig. Så tenker du på å bestille en stor ukeplan, anbefaler jeg deg å bestille med aluminiumsplate bak.

Alle har hver sin kolonne og i tillegg har vi middagsoversikt. Praktisk og veldig oversiktelige. Dessuten syns jeg den ser fin ut, den er som et stort bilde på veggen. Du kan style tavlen din med masse tilbehør, som klyper til å henge opp tegninger, invitasjoner etc, handleliste kan du kjøpe eller gjøre det helt enkelt som jeg har: en liten boks til tusj/tavlerens etc.

Ukeplan hos fam.O.J.⭐️

Et lite tips om du syns det er for lite oversiktlig med kun en uke av gangen: Jeg bruker den sammen med en kalender fra personligalmanakk.com, så jeg kan har litt kontroll over planer videre og. (Ikke bare for inneværende uke).

Har du ukeplan? Eller noe tilsvarende? Hva? 

⭐️Følg FruBeversHverdag på Facebook!⭐️

klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

5 kommentarer til “Med ETT enkelt grep kan du strukturere hverdagen din! Hvordan? —>

 1. Siri Solberg

  Hei, hei! Så gøy å lese at du har bestilt Ukeplan av oss 🙂 Tusen takk for fine ord og bilder <3 Men at du er ganske fornøyd må vi gjøre noe med! Vi vil bare ha fornøyde kunder og har derfor 100% fornøydgaranti! Skriv til vår kundebehandler: post@ukeplan.no at du synes tavlen er vinglete og at du angrer på at du ikke bestilte med aluminiumsplate bak. Vi tar tavlen din i retur og lager en ny tavle til deg med aluminiumsplate bak, du må bare betale mellomlegget som er mellom en tavle i bare pleksiglass og den med aluminiumsplate bak som er litt dyrere. Håper dette høres ut som en grei løsning og at du blir 100% fornøyd! Smil fra Siri, Ukeplangründeren

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Hei Siri!
   Takk for tilbakemeldingen din!
   Jeg har allerede vært i kontakt med deg om det og fikk faktisk retur lapp i posten for få dager siden.
   Utfordringen blir bare å pakke den godt nok når jeg skal returnere. For pappen har blitt kastet og hentet. Men skal nok få det til. Jeg hadde også litt problemer med tusjen keg bestilte med. Men da jeg fikk tavlerensen, ble det myyye enklere. Nå slipper jeg å gnikke og gni for å få det bort.

   Tusen takk for super service! Hyggelig at du tok deg tid til å skrive her og.
   Klem tilbake 😊

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.